Follow us

Γεωργιάδης: "Με βρίζει το MEGA όλη μέρα, με πολεμάει ο Μαρινάκης- Βαγγέλη μου όχι άλλο, θα με βγάλεις πρώτο"

"Η κυρία Κωνσταντοπούλου θέλει να μην ξεκινήσει το δικαστήριο γιατί αν φτάσει στις εκλογές με τα Τέμπη ανοιχτά προσδοκά να πάρει 15%" είπε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας την ότι οργάνωσε την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι για να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη. Ταυτόχρονα έριξε και χοντρά καρφιά εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αντιπολίτευση που κάνει στην κυβέρνηση μέσα από τα ΜΜΕ που διαθέτει.

Μιλώντας στο Action24, ο υπουργός Υγείας είπε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου "έχει πάρει έναν πατέρα που πονάει για το παιδί του και τον έχει παρασύρει με κακές νομικές συμβουλές. Αν την ενδιέφερε η δικαιοσύνη θα έδειχνε σεβασμό και στις μητέρες των νεκρών μηχανοδηγών. Έχει έναν στόχο, να μην ξεκινήσει το δικαστήριο. Θλίβομαι που βλέπω τον κ. Ρούτσι να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του".

Αφού τόνισε ότι "δεν υπάρχουν κάποιοι που να μην θέλουν να ερευνηθούν τα οστά των παιδιών και τοξικολογικά - εγώ λέω να ερευνηθεί κάθε αίτημα του οποιουδήποτε που πιστεύει ότι υπάρχει συγκάλυψη ή συνωμοσία- στη συνέχεια εξήγησε μια "κρίσιμη παράμετρο".

"Από την ώρα που ο εφέτης ανακριτής πλησίαζε να κλείσει τον φάκελο της ανάκρισης, μέχρι να κλείσει τον φάκελο δηλαδή, η Κωνσταντοπούλου είχε υποβάλει διάφορες μηνύσεις στον ανακριτή για να αλλάξει. Αν είχε ευοδωθεί κάποια από αυτές, η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει από την αρχή. Αφού απορρίφθηκαν όλες οι μηνύσεις, όταν είπε ο εφέτης ανακριτής κλείνω τον φάκελο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη, ξεκινάνε φασαρία ότι δήθεν η έρευνα του Γενικού Χημείου του Κράτους βρήκε ξυλόλιο- που είναι ψέματα. Αφού δεν τους έκατσε αυτό, ξεκίνησε την απεργία πείνας ο Ρούτσι. Αν γίνει δεκτό το αίτημα για τοξικολογικές, αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ξανά η ανακριτική διαδικασία και σταματά η χρονομέτρηση για να ξεκινήσει η δίκη. Άρα η δίκη πάει 2,5 χρόνια μετά, αυτό λέει η κυρία Κωνσταντοπούλου".

Παράλληλα σημείωσε ότι "ο Άρειος Πάγος είπε από τη στιγμή που ξεκινά το δικαστήριο, ο κ. Ρούτσι μπορεί να κάνει το αίτημα εκεί. Αν γίνει δεκτό το αίτημα, δεν σταματά η έναρξη της δίκης γίνεται παράλληλα. Ο Άρειος Πάγος λέει, για να μην σταματήσουμε τη δίκη και υπάρξουν παραγραφές για πλημμελήματα, ας ξεκινήσει, ας κατατεθούν τα αιτήματα"

"Η κυρία Κωνσταντοπούλου θέλει να μην ξεκινήσει το δικαστήριο γιατί αν φτάσει στις εκλογές με τα Τέμπη ανοιχτά προσδοκά να πάρει 15%. Όλη η πολιτική καριέρα της είναι τα Τέμπη. Αν φτάσει σε εκλογές με ολοκληρωμένη τη δίκη ή έχοντας αποδειχθεί ότι τα περί ξυλολίου ήταν μπούρδες, θα πάει στο 3% ή εκτός. Άρα η κυρία Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος και πολιτικός αρχηγός δίνει τα ρέστα για να μην ξεκινήσει δίκη" συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.


Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Σέβομαι τον πόνο της, δεν θέλω να μπλέξω σε καβγά

Σε επόμενη ερώτηση για τοποθετήσεις της Μαρίας Καρυστιανού προς το πρόσωπό του, ο υπουργός Υγείας απάντησε πως "έχω πει από την αρχή ότι οι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους δικαιούνται να λένε ό,τι θέλουν. Αν επιλέξει να κατέβει στον στίβο της πολιτικής, είναι δίκαιωμά της, τότε θα μπορώ να αντιπαρατεθώ μαζί της. Όσο είναι εκτός, εγώ θα σέβομαι μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της ό,τι και να λέει για μένα".

Ωστόσο εκτίμησε ότι "εάν η κυρία Καρυστιανού ήθελε να κλείσει τη συζήτηση περί συμμετοχής στην πολιτική θα το είχε κάνει. Δεν την μέμφομαι γι αυτό, της εύχομαι αν το κάνει, να τα πάει και καλά".

Απευθυνόμενος, δε, στην κυρία Καρυστιανού είπε "αγαπητή μου είμαι γονέας αντιλαμβάνομαι το πένθος και τον πόνο τον σέβομαι και δεν θέλω να μπλέξω σε καβγά" προσθέτοντας ότι "οι υπουργοί που κατηγορήθηκαν από τους γονείς είναι σε ειδικό δικαστήριο, άρα οι υπουργοί αυτοί θα κριθούν από το δικαστήριο. Επειδή ακούω την κυρία Κωνσταντοπούλου που λέει ότι θα είναι στημένη η δίκη. Στον κόσμο που ζούμε δεν έχουμε άλλο τρόπο να λύνουμε τις διαφορές μας από τα δικαστήρια, εκεί είναι ο φυσικός τόπος".


Ο υπουργός, εξέφρασε προς το τέλος της εκπομπής και ένα παράπονο, καθώς όπως είπε, δεν του κάνουν πολλές ερωτήσεις για τα θέματα της Υγείας. Μάλιστα είπε ότι η Υγεία πάει πολύ καλύτερα και σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Και τότε έριξε το καρφί:

"Με το που αρχίζει να πάει καλά η Υγεία, με βρίζει το MEGA όλη την ημέρα. Με πολεμά ο Βαγγέλης Μαρινάκης με άρθρα. Βαγγέλη μου, μην βρίζεις άλλο θα με βγάλεις πρώτο" είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον εφοπλιστή.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Τι γεύση έχει άραγε μια πίτσα με αστέρι Michelin και πού θα τη φας στην Αθήνα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 03 Οκτ 2025 | 17:39

Στον Ρούτσι ο Μπισμπίκης για λίγη θετική δημοσιότητα μετά το ρεζίλι της Φιλοθέης: "Ηθελε να μας δει με τη Δέσποινα"

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιχείρησε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τα γεγονότα της Φιλοθέης και επισκέφθηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ 03 Οκτ 2025 | 16:06

Λατινοπούλου: Το αίτημα Ρούτσι θα έπρεπε να γίνει δεκτό από την πρώτη στιγμή - Η Καρυστιανού ας κάνει ό,τι τη φωτίσει ο Θεός

Ερωτηθείσα τι στάση πιστεύει ότι θα πρέπει να κρατήσουμε στο παλαιστινιακό ζήτημα, απάντησε: "1000% είμαστε με το Ισραήλ"

"ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ" 03 Οκτ 2025 | 16:01

Γενικό Κρατικό Νίκαιας για Πάνο Ρούτσι: Δεν προκύπτει άμεση απειλή για τη ζωή του - Η ανακοίνωση του νσοκομείου

Σε κλινική εξέταση, καρδιολογικό και παθολογικό έλεγχο, καθώς και σε εργαστηριακές εξετάσεις υποβλήθηκε ο απεργός πείνας, Πάνος Ρούτσι

ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 03 Οκτ 2025 | 12:45

Κοβέσι στο Politico: "Η εγκληματική δραστηριότητα στην Ελλάδα ήταν οργανωμένη, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων αξιωματούχων"

Η Λάουρα Κοβέσι δήλωσε ότι ορισμένες υποθέσεις προσκρούουν σε πιθανή πολιτική εμπλοκή, καθιστώντας ακόμη πιο περίπλοκη τη διερεύνησή τους.

ΤΕΜΠΗ 03 Οκτ 2025 | 12:13

Τραγωδία στα Τέμπη: Τα ονόματα του Παναγιώτη και της Αναστασίας μπαίνουν σε δρόμους στα Καλάβρυτα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων προχωρά στην ονοματοδοσία οδών προς τιμήν δύο Καλαβρυτινής καταγωγής θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

19Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ 03 Οκτ 2025 | 11:58

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Ρούτσι: Αρνήθηκε τη νοσηλεία - "Εχει χάσει 10 κιλά", λένε οι γιατροί του

Οι γιατροί συνέστησαν στον Πάνο Ρούτσι να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 03 Οκτ 2025 | 11:42

Συμφωνεί με τον Δένδια και ο Μαρκόπουλος: Το αίτημα του Πάνου Ρούτσι πρέπει να ικανοποιηθεί - Δεν είναι αντίπαλός μας η Κοβέσι

"Πρέπει να χτιστεί γέφυρα με αυτούς τους γονείς, κακώς τους έχουμε αφήσει βορά στα χέρια του κάθε ριζοσπάστη, του κάθε λαϊκιστή", τόνισε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 03 Οκτ 2025 | 10:27

Πλεύρης: "Ο Πάνος Ρούτσι έχει δικαίωμα να διερευνήσει ό,τι θέλει για το παιδί του - Ο Δένδιας είπε το αυτονόητο"

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης μίλησε το πρωί της Παρασκευής, για το θέμα των Τεμπών και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΤΕΜΠΗ 03 Οκτ 2025 | 10:18

Καρυστιανού: "Αισθάνθηκα ντροπή που η Ευρωπαία εισαγγελέας είπε ότι η χώρα μας προστατεύει το έγκλημα των πολιτικών"

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών, την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι αλλά και τα όσα είπε χθες η Ευρωπαία εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι, μίλησε η Μαρία Καρυστιανού.

ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 03 Οκτ 2025 | 07:38

ΟΠΕΚΕΠΕ και Τέμπη, οι δύο "εφιάλτες" της κυβέρνησης - Δύσκολη η ανάκαμψη όσο τα μέτωπα είναι ανοιχτά

"Όσοι έλεγαν ότι η κ. Κοβέσι θα έρθει στην Ελλάδα και θα κάνει εκστρατεία σε βάρος της χώρας, έκαναν μεγάλο λάθος" λένε κυβερνητικές πηγές.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Οκτ 2025 | 23:50

Ελένη Ράντου: "Σιχάθηκα, ντρέπομαι - Δεν είμαστε έτσι, έτσι μας θεωρούν" - Ο Πάνος Ρούτσι και το τροχαίο Μπισμπίκη

"Ένας άνθρωπος μες τη μέση του Συντάγματος, όχι πολύ μακριά, προσφέρει τη ζωή του...." αναφέρει η Ελένη Ράντου

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ 02 Οκτ 2025 | 18:55

Πάνος Ρούτσι: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει εκταφή χωρίς την έγκρισή μου - Ζητάμε και τοξικολογικές εξετάσεις [Βίντεο]

Ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, επιμένει να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του

"ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ" 02 Οκτ 2025 | 16:11

Νίκος Πλακιάς: Είτε μας κορόιδευαν για λαθρεμπόριο στα Τέμπη ή και η Κοβέσι είναι στο κόλπο

Αιχμηρή ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για Λάουρα Κοβέσι και Τέμπη.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 02 Οκτ 2025 | 15:29

Μαρινάκης για Κοβέσι: Όποιος την άκουσε καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια της Χαλιμάς

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει το άρθρο περί ευθύνης υπουργών, κάτι που χαιρέτησε και η Ευρωπαία Εισαγγελέας.

ΕΚΤΑΦΗ 02 Οκτ 2025 | 15:24

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Fake news του ΑΠΕ ότι ζήτησα αναβολή της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε στη Βουλή ότι δεν υπήρξε προγραμματισμός για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 02 Οκτ 2025 | 15:11

Ηχηρή παρέμβαση Δένδια υπέρ του απεργού πείνας Ρούτσι: Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει να ερευνήσει τον θάνατο του παιδιού του

Ο Νίκος Δένδιας παρενέβη από το βήμα της Βουλής υπέρ των αιτημάτων του Πάνου Ρούτσι.

ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 02 Οκτ 2025 | 15:09

Κοβέσι: Ακρωνύμιο διαφθοράς, νεποτισμού και πελατειακού κράτους ο ΟΠΕΚΕΠΕ - Να καθαρίσουμε τον στάβλο του Αυγεία

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την έρευνα του ΟΠΕΚΕΠΕ, η κ. Κοβέσι είπε ότι "επί σειρά ετών κάποιοι έκλεβαν χρήματα".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 02 Οκτ 2025 | 14:37

Γεωργιάδης για Πάνο Ρούτσι: Έχω ευθύνη ως υπουργός, ανησυχώ – Τον παρακαλώ να μας αφήσει να τον εξετάσουμε

"Όταν ξεκινήσει το δικαστήριο, αν θέλει ο κ. Ρούτσι μπορεί να κάνει αίτημα για τοξικολογικές", τόνισε ο ¨Αδωνις Γεωργιάδης.

ΤΕΜΠΗ 02 Οκτ 2025 | 12:16

Καρυστιανού: "Ελπίζω η σωτηρία της χώρας να έρθει μέσα από κάτι καθαρό και καινούργιο" - Αρνητική για Σαμαρά και Τσίπρα

Η Μαρία Καρυστιανού αποκάλυψε όσα της είπε ο Πάνος Ρούτσι. Πρόσθεσε ότι, αν γίνει εκταφή, δεν θα καθυστερήσει καθόλου η διαδικασία της δίκης για τα Τέμπη.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ 02 Οκτ 2025 | 12:11

Εύσημα Γεωργιάδη σε Δένδια για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις: "Δεν θα πω ψέματα, είναι οραματικό το νομοσχέδιο"

Τα θετικά σχόλια του υπουργού Υγείας για τον Νίκο Δένδια διαφέρουν σε σχέση με όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ 02 Οκτ 2025 | 11:09

Ο Πάνος Ρούτσι διαψεύδει το ΕΚΑΒ: "Δεν αρνήθηκα ιατρική φροντίδα - Αν νομίζουν ότι θα φύγω από εδώ, κάνουν λάθος"

"Θα πάω μέχρι τέλους, έχω δικαίωμα να και δεν θα μου το στερήσει κανένας αυτό", διαμήνυσε ξανά ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι. Τι είπε για την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 02 Οκτ 2025 | 10:30

Λάουρα Κοβέσι: "Η διαφθορά μπορεί να σκοτώσει, όπως στα Τέμπη - Όσοι παρεμβαίνουν στη δουλειά μας, να το ξανασκεφτούν"

"Η τραγωδία Τεμπών θα είχε αποφευχθεί αν είχε υλοποιηθεί η σύμβαση 717" ανέφερε η Λάουρα Κοβέσι.

17Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 01 Οκτ 2025 | 19:27

Πάνος Ρούτσι - Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ: "Αρνείται κάθε ιατροφαρμακευτική φροντίδα" - Η ανακοίνωση

"Ο Πάνος Ρούτσι μετά την επιστροφή του από ξενοδοχείο, τον επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και αρνήθηκε εκ νέου κάθε ιατροφαρμακευτική φροντίδα", σύμφωνα με την ανακοίνωση

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 01 Οκτ 2025 | 15:49

Τέμπη: Γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πέτυχε αναβολή της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι

Η συνήγορος του Πάνου Ρούτσι ζήτησε να δοθεί αναβολή στην εκταφή

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 01 Οκτ 2025 | 14:38

Εισαγγελία Λάρισας: Δεκτό το αίτημα Π. Ασλανίδη για εκταφή του γιου του - Μόνο για ταυτοποίηση, όχι για τοξικολογικές

Απορρίφθηκε το αίτημα για τη διενέργεια τοξικολογικών και άλλων εξετάσεων που είχε ζητήσει στο αίτημά του

17Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 01 Οκτ 2025 | 14:11

Πάνος Ρούτσι: Σε κρίσιμο σημείο η υγεία του, λένε οι γιατροί - Πίνει μόνο νερό, χαμομήλι και ηλεκτρολύτες

Η παθολόγος-λοιμωξιολόγος που τον εξέτασε χθες Τρίτη, είπε ότι ο οργανισμός του είναι σε οριακή κατάσταση, καθώς παρουσιάζει ταχυκαρδίες και εξάντληση.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ 01 Οκτ 2025 | 12:50

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε κόντρα με την Ομάδα Αλήθειας για τα "χαμένα βαγόνια στα Τέμπη"- Το βίντεο που τον εκθέτει

Σε πολλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) διέψευδε ότι μίλησε ποτέ για χαμένα βαγόνια, αλλά το βίντεο τον διαψεύδει.

ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ 01 Οκτ 2025 | 09:20

Το έμμεσο "καρφί" Κατρίνη σε Διαμαντοπούλου: "Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα δίπλα στα κοινωνικά κινήματα"

Ο Μιχάλης Κατρίνης προχώρησε σε ανάρτηση για να υπογραμμίσει ότι "το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα δίπλα στα κοινωνικά κινήματα".

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ DATA CONSULTANTS 30 Σεπ 2025 | 18:04

Δημοσκόπηση στη Δυτ. Ελλάδα: Πρώτη αλλά αποδυναμωμένη η ΝΔ, με μόλις 1% διαφορά από πιθανό "κόμμα Καρυστιανού"

Η εκλογική επιρροή των κομμάτων, το ποσοστό που καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας

ΑΙΧΜΗ 30 Σεπ 2025 | 13:55

Η Σακελλαροπούλου σχολιάζει (εμμέσως) την υπόθεση των Τεμπών: Η Δικαιοσύνη απονέμεται μόνο στα δικαστήρια…

Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡ. 30 Σεπ 2025 | 11:50

Μαρινάκης για Τέμπη: Σηκώνουν το θέμα κάθε φορά που πέφτουν στις δημοσκοπήσεις - Αποκρουστική εργαλειοποίηση

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε πολιτικούς αρχηγούς ότι "κάνουν τα πάντα για να καθυστερήσει η δίκη" και "σηκώνουν το θέμα κάθε φορά που πέφτουν δημοσκοπικά".

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Σεπ 2025 | 09:20

Απάντηση Καρυστιανού σε Γεωργιάδη: "Σας ξεμπροστιάζω, εσείς κρύβεστε πίσω από την ιδιότητά μου, της χαροκαμένης μάνας"

Η Μαρία Καρυστιανού κατηγόρησε για δειλία και άκρατη αλαζονεία τον υπουργό Υγείας, και τονίζει ότι ο αγώνας της θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 29 Σεπ 2025 | 22:22

Νέα αιτήματα εκταφής των παιδιών τους από Πάνο Ρούτσι και Παύλο Ασλανίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Ασλανίδης κατέθεσε νέο αίτημα για βιοχημικές εξετάσεις στη σορό του παιδιού του, Δημήτρη

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ 29 Σεπ 2025 | 20:08

Αλ. Σδούκου για Τέμπη: Για εμάς το πιο κρίσιμο είναι να ξεκινήσει η δίκη και να αποδοθεί δικαιοσύνη

Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ καμώνεται την υπεύθυνη αντιπολίτευση, αλλά στην πραγματικότητα ζητά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 16:38

Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε δικαστικούς για τα Τέμπη: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους ξετσίπωτους λειτουργούς

"Η δικογραφία διεκπεραιώνεται κατά παραγγελία του κ. Φλωρίδη", ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 29 Σεπ 2025 | 15:31

Ποιος θα "πληρώσει" εκλογικά ένα κόμμα Καρυστιανού - Ποιο κόμμα κινδυνεύει περισσότερο με καθίζηση

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά και οι εκτιμήσεις των πολιτικών αναλυτών για τις επιπτώσεις ενός κόμματος Τεμπών

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ 29 Σεπ 2025 | 15:09

Εκταφή οστών θυμάτων των Τεμπών: Μπορεί μια νέα τοξικολογική να απαντήσει για το "ξυλόλιο" και την πυρόσφαιρα;

Το αίτημα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, αποσκοπεί στο να ερευνηθεί η αιτία του θανάτου των θυμάτων

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 13:52

Το πόθεν έσχες της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Τι δήλωσε για εισοδήματα και ακίνητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα έτη 2023 και 2024, οι οποίες αφορούν στις χρήσεις του 2022 και του 2023 αντίστοιχα.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ 29 Σεπ 2025 | 13:26

Γεωργιάδης: Η Καρυστιανού ασκεί αντιπολίτευση από το βάθρο της μητέρας που έχασε το παιδί της

"Το ενδεχόμενο κόμμα της Καρυστιανού ή το να συμμετέχει και το ενδεχόμενο κόμμα του Τσίπρα ανήκουν στη σφαίρα της Κεντροαριστεράς" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 29 Σεπ 2025 | 12:16

Το σκίτσο του Αρκά για τα "πτωμοφάγα όρνεα" που προκάλεσε αντιδράσεις

Ενα σκίτσο το οποίο συνόδευσε με μία φράση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, δημοσίευσε ο Αρκάς.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 29 Σεπ 2025 | 11:46

Ενα βήμα πιο κοντά στη δίκη των Τεμπών - Πράσινο φως από την Πρόεδρο Εφετών στην εισαγγελική πρόταση

Τον δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση των Τεμπών. Η Πρόεδρος Εφετών έδωσε σύμφωνη γνώμη επί της εισαγγελικής πρότασης για παραπομπή σε δίκη 36 κατηγορουμένων.

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 10:54

Συγγνώμη από τον δημιουργό της fake δήλωσης Γεωργιάδη για τον Π. Ρούτσι - "Γενναίοι μέχρι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες"

Λήξη στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ψευδή δήλωση που αποδόθηκε σε εκείνον για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 07:54

Ο Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις για ένα fake tweet: "Κύριε Ρούτσι, υπάρχουν παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε"

Μηνύσεις προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη διακίνηση ψεύτικης δήλωσής του για τον Πάνο Ρούτσι.

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" 29 Σεπ 2025 | 06:41

Ξανά στη μέγγενη μεταξύ Τεμπών και ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Για 15η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας ο Π. Ρούτσι

Η τραγωδία των Τεμπών, όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως "προκαλεί" το θυμικό, αφήνοντας πληγές στην κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 22:29

Πάνος Ρούτσι: "Για κάθε παιδί που έχασε τη ζωή του - Θα φτάσω μέχρι τέλους" - Χιλιάδες κόσμου στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης τους απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 20:57

Κλειστή η λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι [βίντεο]

Η ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

14Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 19:23
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 28 Σεπ 2025 | 16:17

Τέμπη: "Ο Ασλανίδης πήρε οχτώ κομμάτια, τρία είναι του γιου του - Του δώσανε δύο σακούλες, πλαστικές"

Ο ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης αποκάλυψε ότι περισσότερα από 300 οστικά τεμάχια θυμάτων εξακολουθούν να βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα σε σακουλάκια

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 28 Σεπ 2025 | 14:58

Αιμίλιος Χειλάκης για Ρούτσι: Ένας πατέρας που είναι σε απεργία πείνας, δεν το κάνει για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση

"Δεν είναι ατύχημα, ήταν ένα έγκλημα το οποίο μακροημέρευε μέχρι να συμβεί. Αυτό ήταν τα Τέμπη"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 28 Σεπ 2025 | 13:35

Μαρία Καρυστιανού: Βάζει τέλος στα σενάρια για κόμμα - "Θέλω να δω κάτι νέο, αλλά δεν θα το οργανώσω εγώ"

Η Μαρία Καρυστιανού ονειρεύεται, όπως λέει, κάτι "καινούριο και καθαρό" στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, χωρίς απαραίτητα η ίδια να ηγείται αυτού ή να είναι μέρος του.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 28 Σεπ 2025 | 13:30

Οργή Πλακιά για τη διαρροή φωτογραφιών με τις σακούλες των σορών των θυμάτων στα Τέμπη: "Πόσο επώδυνο;"

Ο Νίκος Πλακιάς αναρωτήθηκε εάν οι εικόνες αυτές δόθηκαν στη δημοσιότητα με τη συγκατάθεση των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίες

28 Σεπ 2025 | 13:12

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Άδωνι Γεωργιάδη στην Έλενα Παπαρίζου: "Χρειαζόμαστε και έναν καλό λόγο"

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ 27 Σεπ 2025 | 17:48

Τέμπη: Σταματάει την απεργία πείνας ο Δ. Οικονομόπουλος που στάθηκε στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι

Σε δήλωσή της, η γιατρός, Όλγα Κοσμοπούλου, ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Οικονομόπουλος σταματά την απεργία πείνας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 27 Σεπ 2025 | 13:50

Καρυστιανού: Έρχεται κλιμάκιο Ευρωπαίων για τον έλεγχο της απονομής δικαιοσύνης για τα Τέμπη - Θα απευθυνθούμε παντού

Η κυρία Καρυστιανού σχολίασε επίσης την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας για την εκταφή της σορού του Ντένις Ρούτσι

13Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ 27 Σεπ 2025 | 11:20

Μποφίλιου και Δεληβοριάς στο Σύνταγμα για τον Πάνο Ρούτσι: "Να εγκριθούν οι τοξικολογικές, είμαστε δίπλα τους"

Τη στήριξή τους στον Πάνο Ρούτσι εξέφρασαν Φοίβος Δεληβοριάς και Νατάσα Μποφίλιου.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 27 Σεπ 2025 | 10:42

Πάνος Ρούτσι: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος - Ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο

"ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ" 26 Σεπ 2025 | 22:26

Η ΝΔ στηρίζει τον Γ. Σταμάτη: Συνέβαλε στη στήριξη των συγγενών των νεκρών στα Τέμπη

Η ΝΔ αναφέρεται στα όσα καταλογίζουν στον βουλευτή Γιώργο Σταμάτη, και σημείωσε ότι "ο κ. Σταμάτης, τότε ως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, συνέβαλε καίρια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην παροχή κάθε στήριξης στις οικογένειες των πληγέντων"

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ 26 Σεπ 2025 | 22:18

Νέες καταγγελίες Ασλανίδη: "Ο Σταμάτης της ΝΔ έπαιρνε συγγενείς θυμάτων και έταζε ρουσφέτια και διαγραφές δανείων"

Ο Παύλος Ασλανίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του Focus FM, σχετικά με το περιστατικό που ανέφερε ο Πάνος Ρούτσι μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Σταμάτη έξω από την Βουλή.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 19:14

Σωκράτης Φάμελλος: Να γίνει πλήρως δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι

Να γίνει πλήρως δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, ζητά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 26 Σεπ 2025 | 18:46

"Μας κοροϊδεύουν" - Η αντίδραση του Πάνου Ρούτσι για την έγκριση του αιτήματος εκταφής του γιου του - Συνεχίζει την απεργία πείνας

Ο Πάνος Ρούτσι δεν θα κάνει κάποια δήλωση για την ώρα και θα συνεχίσει την απεργία πείνας εφόσον η εκταφή δεν συνδεθεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις - "Κάποιοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια" λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 17:54

Τέμπη: Επιστολή Κυρανάκη στον ΟΣΕ για να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις σε συγγενείς θύματων

Ο Αν. Υπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ζήτησε από τη νέα διοίκηση του ΟΣΕ να παραιτηθεί από αυτήν την αξίωση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι συγγενείς του θύματος.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 26 Σεπ 2025 | 15:47
ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:09

Παρέμβαση Βενιζέλου υπέρ της εκταφής στα Τέμπη - Οι αναφορές στον Κρέοντα και την... κάθαρση

"Οποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την (εκ)ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση" έγραψε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 11:34

Αρειος Πάγος για Τέμπη: Τα αιτήματα εκταφής μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν

Σύντομα αναμένονται απαντήσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τα αιτήματα εκταφής και ταυτοποίησης σορών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Φλωρίδης: Η Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Ταχύτατη θα είναι η απάντηση στο αίτημα Ρούτσι

Ο κ. Φλωρίδης εξήγησε τι ισχύει με τα αιτήματα εκταφής σορών από συγγενείς θυμάτων και απαντάει σε όσους τον καλούν να παραιτηθεί.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης για Πάρι Ρούπο: "Οι υποκριτές αριστεροί μισούν καθετί ελληνικό - Από τη μικρασιατική εκστρατεία πάντα ίδιοι..."

Για "υποκρισία των αριστερών" κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόλυση του κωμικού Πάρι Ρούπου από την Pizza Fan.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25 Σεπ 2025 | 23:35

Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων: "Η εκταφή που ζητά ο Ρούτσι δεν θα καθυστερήσει τη δίκη - Να εξεταστεί το συντομότερο"

Η Συντονιστική Επιτροπή θεωρεί ότι τυχόν απόφαση για εκταφή της σορού δεν θα επιφέρει καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, δεδομένου ότι η σχετική δίκη, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν την Άνοιξη του 2026

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 25 Σεπ 2025 | 23:15

Κυρανάκης προς ΟΣΕ: Μην ασκήσετε αναίρεση για τις αποζημιώσεις οικογένειας θύματος των Τεμπών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης ζήτησε να παραιτηθεί η εταιρεία από τα ένδικα μέσα κατά της πρόσφατης απόφασης του Εφετείου για αποζημιώσεις 4 μελών της οικογένειας θύματος των Τεμπών.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 21:46

Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου: Αν ξεκινήσει η δίκη, δεν θα μπει στη Βουλή - Δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος

"Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της-Υπηρετεί το σχέδιο της να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη γιατί αλλιώς δεν θα μπει ούτε στη Βουλή"

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 20:00

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε αίτημα εκταφής για την κόρη της Μάρθη

Σύμφωνα με την Μαρία Καρυστιανού, στον φάκελο με τις εξετάσεις DNA θανόντων, λείπουν οι εξετάσεις της κόρης της.

ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ-ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ 25 Σεπ 2025 | 17:57
11 ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 16:54

Τέμπη: Κατατέθηκε συμπληρωματικό υπόμνημα και για την εκταφή της σορού του Ντένις Ρούτσι - Υπογράφουν συγγενείς θυμάτων

Στο αίτημα το οποίο αποτελεί συνέχεια του υπομνήματος που κατατέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, υπάρχει και το αίτημα εκταφής της σορού του Ντένις Ρούτσι

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 25 Σεπ 2025 | 15:39

Άδωνις για Νατσιό: Παίζει με τον πόνο των γονιών των θυμάτων στα Τέμπη για τα ψηφαλάκια - Ψεύτης, υποκριτής και συκοφάντης

"'Ένας σύγχρονος ιεροεξεταστής και άσχετος από τα θεολογικά. Ήσασταν ειδωλολάτρης και νεοπαγανιστής", απάντησε ο Δημήτρης Νατσιός στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 25 Σεπ 2025 | 14:43

Ευγενία Μανωλίδου: Chic στο πλευρό του συζύγου της σε δείπνο

Με εντυπωσιακή μπλε δημιουργία η Ευγενία Μανωλίδου, δίπλα στο σύζυγό της και υπουργό υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

ΠΑΣΟΚ 25 Σεπ 2025 | 13:24

"Τα πήρε" ο Ανδρουλάκης: Σε λάθος κατεύθυνση οι δηλώσεις Γερουλάνου, "σεβασμός στους συγγενείς" είπε στην Διαμαντοπούλου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε εκ νέου ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 25 Σεπ 2025 | 12:19

"Αδειάζει" την Διαμαντοπούλου ο Τσουκαλάς: Η κ. Καρυστιανού είναι σύμβολο, πιστεύω ότι θα επαναδιατυπώσει

"Πιστεύω ότι και η ίδια θα επαναδιατυπώσει αυτό το οποίο είπε, ώστε να έχουμε μία καθαρή εικόνα", είπε ο κ. Τσουκαλάς.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 25 Σεπ 2025 | 10:40

Προαναγγελία Φλωρίδη: Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του Ρούτσι - Για να γίνει η ταυτοποίηση

"Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι να γίνει η εκταφή, η ζητούμενη εκταφή έστω και με έμμεσο τρόπο", σημείωσε ο Γιώργος Φλωρίδης.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. 24 Σεπ 2025 | 20:12

Τέμπη: Αίτημα εκταφής και ελέγχου DNA των οστών του γιού του κατέθεσε ο Δημήτρης Ασλανίδης

Στην αίτηση ζητείται να διενεργηθούν οι αναγκαίες βιοχημικές, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 17:22

Καρυστιανού: Έχουμε δικαίωμα στην εκταφή, τα οστά του παιδιού μου δεν είναι κρατική περιουσία για να μου το απαγορεύσουν

Η Μαρία Καρυστιανού αποκάλυψε ότι υπάρχουν δύο με τρεις σοροί με χημικό έγκαυμα από τον αέρα

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 14:19

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε γαλάζιο βουλευτή: Επισκέφθηκε τον Ρούτσι ως εντεταλμένος του Μητσοτάκη σε βρόμικη αποστολή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Σταμάτη, κατηγορώντας τον για τους σκοπούς της διπλής επίσκεψής του στον Πάνο Ρούτσι.

ΤΕΜΠΗ 24 Σεπ 2025 | 12:56

Ο Ασλανίδης απαντά στον Φλωρίδη: Να μετονομαστεί το υπουργείο Δικαιοσύνης σε υπουργείο συγκάλυψης της αλήθειας

"Να μετονομαστεί το υπουργείο Δικαιοσύνης σε υπουργείο συγκάλυψης της αλήθειας", είπε ο Παύλος Ασλανίδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 24 Σεπ 2025 | 12:47

Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Να φύγουμε από το αμφιθέατρο, δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε και στις δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη για την αναβολή της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 Σεπ 2025 | 12:36

Γεωργιάδης: Συμφωνώ απολύτως με τον Τραμπ για το μεταναστευτικό - Τεράστιο λάθος η αριστερίστικη λογική της Ευρώπης

Στις πολιτικές εξελίξεις, τις παρεμβάσεις στο χώρο της Υγείας αλλά και τις διεθνείς προκλήσεις αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του.

ΤΕΜΠΗ 24 Σεπ 2025 | 10:15

Φλωρίδης: Η αντιπολίτευση επιχειρεί "ξυλόλιο 2" στα Τέμπη - Έκανε δήλωση και ο Τσίπρας που οργάνωσε την άθλια σύσκεψη στο Μάτι

Όσον αφορά το αίτημα Ρούτσι για εκταφή της σορού του παιδιού του, ο κ. Φλωρίδης είπε ότι "καμία κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει το παραμικρό.

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 24 Σεπ 2025 | 09:51

Τέμπη: Συνεχίζει την απεργία πείνας για δέκατη μέρα ο Πάνος Ρούτσι

Στο βιβλίο συμπαράστασης οι πολίτες γράφουν τις λέξεις "Δικαιοσύνη", "Αλληλεγγύη", "Οξυγόνο", "Για τις 57 ψυχές που χάθηκαν".

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 24 Σεπ 2025 | 08:59

Παρέμβαση Τσίπρα για απεργία πείνας Πάνου Ρούτσι: Η άρνηση εκταφής των παιδιών είναι απόπειρα ταφής της αλήθειας

"Το αίτημα του Πάνου Ρούτσι είναι δίκαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί, πριν βρεθούμε μπροστά σε νέες τραγωδίες" τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας

24 Σεπ 2025 | 07:52

Η "κατάληψη" στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Υποθέτω έχει να κάνει και με την αδυναμία της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει ένα αντικυβερνητικό ρεύμα και κίνημα και να δώσει μορφή και περιερχόμενο στον αγώνα τους. Στον αγώνα τους να φύγει επιτέλους ο Μητσοτάκης.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 24 Σεπ 2025 | 07:48

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ήξερε μετά τα Τέμπη να στείλει επιστολή στον Ντογιάκο, αλλά τώρα δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη

"Όποτε θέλουν παρεμβαίνουν, όποτε δεν θέλουν, δεν παρεμβαίνουν", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 23 Σεπ 2025 | 21:46

Τραγωδία στα Τέμπη: Προσπάθεια παρακώλυσης της Δικαιοσύνης κατήγγειλε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου - Τι είπε για τις εκταφές

"Είναι δικαίωμα του ανακριτή να κλείσει την ανάκριση", ανέφερε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου και προσέθεσε: "Και όταν την έκλεισαν, υπήρχαν άνθρωποι που του φώναζαν απέξω ότι δεν μπορείς να κλείσεις την ανάκριση. Πού ζούμε, ζούμε σε Δημοκρατία;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 23 Σεπ 2025 | 20:40

Τέμπη: Αυτό είναι το εξώδικο Ρούτσι και Καρυστιανού για την εκταφή των σορών [βίντεο]

"Αιτούμαστε τη διενέργεια της επιβεβλημένης ανακριτικής ενέργειας εκταφής προς ανάδειξη της αλήθειας, τον εντοπισμό της χημικής σύνθεσης του άγνωστου καυσίμου, το οποίο ρητά αναφέρει το από 27.02.2025 Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 23 Σεπ 2025 | 18:05

Η Μαρία Καρυστιανού για την απόρριψη των αιτημάτων εκταφής των σορών: "Η αλήθεια για άλλη μία φορά μπαζώνεται"

Η Μαρία Καρυστιανού τονίζει πως τα αιτήματα εκταφής των σορών θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη έχουν κατατεθεί κατ’ επανάληψη και απορρίπτονται από τον ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 15:08

Στο Υπ. Υγείας οι τραυματιοφορείς: "Είμαστε όλοι άνω των 50, θέλουμε προσλήψεις και ένταξη στα βαρέα" - Τους συνάντησε ο Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε να δει τους συγκεντρωμένους και αρχικά θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά που κάνουν.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 23 Σεπ 2025 | 12:31

Τσουκαλάς: Αναφαίρετο και εύλογο το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή του παιδιού του

"Δεν είναι ένα ζήτημα αντιδικίας μεταξύ κομμάτων σε επίπεδο νομικών όρων, είναι ένα ανθρώπινο, ηθικό και κοινωνικό δικαίωμα" τονίζει ο κ. Τσουκαλάς.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 23 Σεπ 2025 | 10:32

Φλωρίδης για Τέμπη: Αν υπάρξει αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση, θα εξεταστεί άμεσα - Το θέμα δεν αφορά την κυβέρνηση

Ξεκαθάρισε ότι όσο η ολοκλήρωση της ανάκρισης καθυστερεί και δεν οδηγούμαστε σε δίκη, τόσο θα υπάρχουν οι δυνατότητες για κάποιους που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την τραγωδία.

23 Σεπ 2025 | 07:55

Η (μη) αυτοδυναμία της ΝΔ, τα νέα κόμματα Σαμαρά και Τσίπρα και ο γρίφος Καρυστιανού

Αν και οι κάλπες- εκτός απροόπτου- θα στηθούν σε 18 μήνες από τώρα, όλοι οι "παίκτες" παίρνουν θέση στην σειρά εκκίνησης, "μετρώντας" ο καθένας το μπόι του.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22 Σεπ 2025 | 23:59

Γεωργιάδης: Πρώτο το ΚΑΤ στην ανάρτηση ραντεβού μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε "θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και τους εργαζομένους" του νοσοκομείου

ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ 22 Σεπ 2025 | 20:14

Βουλή: Άγρια κόντρα Μυλωνάκη - Κωνσταντοπούλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Έχετε αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη"

"Αυτή είναι η αλήθεια", ξεκαθάρισε ο Γ. Μυλωνάκης κατηγορώντας την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας πως έχει αναγάγει "το ψέμα σε επιστήμη και την συνωμοσιολογία σε τέχνη"